Uima-allas, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Uima-allas, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Uima-allas, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Marbella

Uima-allas Lola

Uima-altaan ominaisuudet

Malli : Lola
Mitat : 3,75m x 2,96m
Portaat : Pacio
Allasmuovi : Toscane
Mini

Uima-allas LolaLola

Tyylikäs ja nykyaikainen Lola-miniallas sopii kaikenlaisiin pihaympäristöihin, jopa pienimmillekin alueille. Neliönmuotoisessa altaassa on pyöreät kulmat. Se tarjoaa ihastuttavan paikan rentoutumiseen.

Mitat

Lola-altaan mitat, 3,75 m x 2,96 m, ihastuttavat kaikkia niitä, jotka haluavat uima-altaan pihalleen mutta joilla on erittäin vähän tilaa. Miellyttävän Lola-minialtaan kokonaispinta-ala on 9 m².

Vakiovarusteet

Lola-minialtaan mukana toimitetaan joukko vakiovarusteita, joiden avulla voit räätälöidä altaasta omannäköisesi: tasainen 1,20 metrin pohja, allasmuovi (vaihtoehtoina harmaa, mintunvihreä, Toscane ja asuurinsininen), kiinteät Pacio-portaat, jotka sulautuvat altaan muotoon, sekä kolme suodatusjärjestelmävaihtoehtoa (patruunasuodatus, hiekkasuodatus tai kompakti järjestelmä).

Mukavuutta parantavat lisävarusteet

Jotta miniallas tarjoaisi mahdollisimman suuren mukavuustason, voit varustaa Lola-altaan Stone-reunakivillä ja joko värillisillä tai LED-kohdevaloilla. Näin voit nauttia altaastasi jopa yömyöhään. Altaan mukavuuden ja tyylikkyyden lisäämiseksi sekä optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi Lola-allasmallia voi täydentää turva-aidoilla ja hälyttimillä.

Lisäominaisuudet

Alle 10 m²:n kokoisen altaan rakentamiseen ei tarvita rakennuslupaa. Nykyaikainen Lola-allas mukautuu kaikkiin pihaympäristöihin koosta riippumatta.

Lola-altaan pienestä koosta huolimatta voit räätälöidä sen juuri sellaiseksi kuin haluat.

Pyydä ILMAINEN luettelomme

Kaikki kohdat tulee täyttää