Uima-allas, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Uima-allas, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Uima-allas, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe

Uima-allas Sara Mini

Uima-altaan ominaisuudet

Malli : Sara Mini 03
Mitat : 3,88m x 2,71m
Portaat : Inside
Allasmuovi : Menthe
Mini

Uima-allas Sara MiniSara Mini

Haaveiletko uima-altaasta, mutta pelkäät että pihassasi ei ole tarpeeksi tilaa?  Tutustu Waterairin uuteen pienikokoisen allasvalikoiman Sara Mini -malliin, joka tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiselle ja vie vähän tilaa. Kätevä ja tyylikäs malli mukautuu pihasi vaatimuksiin. Allasta voi täydentää useilla lisävarusteilla, joiden avulla loihdit altaasta tarpeidesi mukaisen.

Mitat

Sara Mini -allas on suunniteltu niin, että se mahtuu vaivatta pieniinkin pihoihin. 3,88 metrin pituinen ja 2,71 metrin levyinen uima-allas on erinomainen paikka virkistäytymiseen kuumina kesäpäivinä ja ylipäätään rentoutumiseen. Allasmallissa on tasainen 1,20 metrin pohja.

Vakiovarusteet

Sara Mini -altaaseen voi valita Toscane-, asuurinsinisen, harmaan tai mintunvihreän allasmuovin. Altaan kiinteät Inside-portaat eivät vie paljon tilaa ja vapauttavat uintitilaa, jotta kaikilla on tilaa rentoutua altaassa. 

Altaaseen voi valita yhden seuraavista suodatusjärjestelmistä:

- Suodatinpanos

- Hiekkasuodatus

- Filwat Compact System

Piscines Waterair -asiantuntijamme opastaa sinua käyttötarkoitukseesi sopivan suodatusjärjestelmän valinnassa.

Mukavuutta parantavat lisävarusteet

Voit täydentää unelmiesi uima-allasta useilla lisävarusteilla. Ympäröi uima-altaan reunat Stone-reunakivillä, joiden moderni tyyli ja luonnonkiven aito sävy lisäävät allasalueesi tyylikkyyttä.

Lisäämällä altaaseen valkoiset tai värilliset LED-kohdevalot voit nauttia minialtaastasi myös auringon laskettua. Varusta portaasi balneosuuttimilla tai Escalight-valaistuksella uima-altaan tyylin täydentämiseksi.

Lisäominaisuudet

Yli 3,5 metrin pituisessa altaassa voi käyttää esimerkiksi uimanauhaa.

Kun haluat rentoutua vedessä pienessä pihassa, valitse Sara Mini -allas!

Pyydä ILMAINEN luettelomme

Kaikki kohdat tulee täyttää