Uima-allas, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, escalier Enjoy, liner Toscane Uima-allas, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, escalier Enjoy, liner Toscane Uima-allas, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, liner Toscane

Uima-allas Sofia

Uima-altaan ominaisuudet

Malli : Sofia 07
Mitat : 7,16m x 4,36m x 3,72m
Portaat : Enjoy
Allasmuovi : Toscane
Papu

Uima-allas SofiaSofia

Tyylikäs ja nykyaikainen Sofia-allas ihastuttaa ensi näkemältä. Pavunmuotoinen allas mukautuu vaivatta pihasi arkkitehtuuriin. Tutustu Piscines Waterairin uusimman luomuksen lukuisiin ominaisuuksiin. 

 

Mitat

Sofia-allasmallia on saatavana kolmessa eri koossa. Altaan pituus on mallista riippuen 6,04–9,05 metriä, leveys 3,53–5,36 metriä ja pinta-ala 17–38 m2. Eri mittojen ansiosta allas mukautuu kaikentyyppisiin pihoihin. 

Vakiovarusteet

Kiinteillä Enjoy-portailla varustettua Sofia-allasta on saatavana asuurinsinisellä, harmaalla, mintunvihreällä tai Toscane-allaspohjalla. 

Voit valita tarpeidesi mukaan joko tasaisen 1,20 metrin pohjan tai pohjan pienellä pohjasyvennyksellä. 

Altaaseen voi valita yhden seuraavista suodatusjärjestelmistä:

- Suodatinpanos

- Hiekkasuodatus

- Filwat Compact System

Piscines Waterair -asiantuntijamme opastaa sinua käyttötarkoitukseesi sopivan suodatusjärjestelmän valinnassa.

Mukavuutta parantavat lisävarusteet

Personoi vapaa-ajan altaasi tarpeidesi mukaisesti erilaisilla Piscines Waterairin tarjoamilla lisävarusteilla. Voit esimerkiksi valita altaaseesi tasaisen 1,50 metrin pohjaan, tai tyylikkäät ja liukumattomat Stone-reunakivet. Suodatinjärjestelmistä löytyy Locatec-, Locaroc- ja Locatec Premium -vaihtoehdot. 

Lisää uima-altaan mukavuutta täydentämällä allasta balneosuuttimilla, joita voit käyttää rajattomasti kahden uintikerran välillä, tai vastavirtalaitteella. 

Yöuinteja rakastaville on tarjolla valkoiset tai värilliset LED-kohdevalot, jotka mahdollistavat altaan käytön auringon laskettua. 

Lisäominaisuudet

Kiinteät portaat on asennettu niin, että käyttäjille jää kunnolla vapaata tilaa uimiseen. 

Pavunmuotoinen Sofia-allas on helppo peittää joko katteella tai peitteellä. Eri mittojen ansiosta allas mukautuu kaikentyyppisiin pihoihin. 

Mukautetulla Sofia-altaalla voi luoda täysin omia tarpeitasi vastaavan vapaa-ajan keitaan!

Pyydä ILMAINEN luettelomme

Kaikki kohdat tulee täyttää