Uima-allas, Elsa, 8,50m x 3,85m, escalier Enjoy, liner Toscane Uima-allas, Elsa, 8,64m x 4,15m, escalier Enjoy, liner Gris Uima-allas, Elsa, 12,01m x 3,57m, escalier Enjoy, liner Gris

Uima-allas Elsa

Uima-altaan ominaisuudet

Malli : Elsa 8-385
Mitat : 8,50m x 3,85m
Portaat : Enjoy
Allasmuovi : Toscane
Soikea

Uima-allas ElsaElsa

Tutustu Elsa-allaspakettiin, joka viehättää ajattomalla tyylillään.

Uima-allas erottuu joukosta pitkänomaisella ja pelkistetyllä muodollaan, mikä tekee liikkumisesta altaan ympärillä helppoa. Trendikäs allas sulautuu vaivatta pihaasi pehmeiden muotojensa ansiosta. Perheallas vastaa kaikkien käyttäjien tarpeisiin ja kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Mitat

Soikeaa allasta on saatavana kahdeksassa eri koossa, jotka ovat pituudeltaan 6,43–12,01 metriä ja leveydeltään 3,57–4,15 metriä. Elsa-altaassa on mukavanmuotoiset Enjoy-portaat, joiden istuinosissa on mukava levätä ja rentoutua. Portaat voidaan asentaa mihin tahansa altaan neljästä pyöristetystä kulmasta. Allas sopii sekä urheileville uimareille että vesileikkien ystäville.

Lisäominaisuudet

Elsa-malli on varustettu uusilla Enjoy-portailla, jotka tuovat altaaseen omaperäisyyttä ja tyylikkyyttä. Liukumattomat portaat ovat erittäin kätevät: ne ovat kiinteä osa allasta, ja ne voidaan asentaa haluamaasi kulmaan, jotta voit luoda helpommin uintiin soveltuvan alueen.

Mukavuutta parantavat lisävarusteet

Elsa-altaan portaisiin voi lisätä balneo-suuttimen, mikä lisää hyvinvointia. Voit myös varustaa altaan Escalight LED-valoilla, jotka luovat ainutlaatuisen tunnelman kesäiltoihin.

Vakiovarusteet

Valitse allasmuovin väri mintunvihreästä, asuurinsinisestä, harmaasta, Toscanesta... tarjoamme useita sävyjä, joiden avulla voit luoda omannäköisesi uima-altaan. Voit valita myös joko tasaisen 1,20 m tai 1,50 m pohjan, altaan pienellä pohjasyvennyksellä tai ison altaan, riippuen altaasi käyttötarkoituksesta.

Pyydä ILMAINEN luettelomme

Kaikki kohdat tulee täyttää