Uima-allas, Barbara, 8,88m x 4,23m, escalier Roman, liner Turquoise Uima-allas, Barbara, 10,40m x 4,80m, escalier Roman, liner Marbella Uima-allas, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Roman, liner Turquoise Uima-allas, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Roman, liner Turquoise Uima-allas, Barbara, 8,88m x 4,23m, escalier Roman, liner Marbré Gris Uima-allas, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Paso, liner Gris Uima-allas, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Paso, liner Gris Uima-allas, Barbara, 7,02m x 3,76m, escalier Paso, liner Turquoise Uima-allas, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Roman, liner Toscane Uima-allas, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Roman, liner Turquoise Uima-allas, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Échelle, liner Turquoise

Uima-allas Barbara

Uima-altaan ominaisuudet

Malli : Barbara 09
Mitat : 8,88m x 4,23m
Portaat : Roman
Allasmuovi : Turquoise
Suorakulmio

Uima-allas BarbaraBarbara

Perinteisen tyylikäs suorakulmainen uima-allas löytää paikkansa pihassasi ja tuo sinne mukavuutta ja tyylikkyyttä. Voit nauttia koko kesän perheen ja ystävien kanssa upeasta altaasta, jonka ansiosta tunnet olevasi lomalla, vaikka et lähde minnekään kotoasi.

Barbara-altaan pyöristetyt kulmat on helppo pitää puhtaina erittäin sujuvan vedenvirtauksen ansiosta. Niin sinulle jää enemmän aikaa nauttia uimisesta ja vesileikeistä!

Mitat

Suorakulmainen Barbara-allas mukautuu kaikkiin tarpeisiisi ja pihasi kokoon, sillä sitä on saatavilla useana erikokoisena mallina. Pienin allas on 6,09 metriä pitkä ja 3,76 metriä leveä. Yhteispinta-ala on 28 m². Suurimman mallin mitat ovat 11 x 5,45 metriä, eli yhteispinta-ala on yli 43 m². Tämä malli ihastuttaa varmasti kaikkia uintiharrastajia. Lisäksi on saatavilla kokoja pienimmän ja suurimman allasmallin väliltä. Suurempia malleja on saatavilla mittatilaustyönä.

Vakiovarusteet

Altaan mukana toimitetaan useita varusteita: tarjolla on laaja valikoima erivärisiä allasmuoveja. Pohjaksi voi valita tasaisen, keskeltä syvenevän tai pienellä pohjasyvennyksellä varustetun pohjan. Saatavilla on perinteinen suodatusjärjestelmä joko patruunalla tai hiekalla.

Mukavuutta parantavat lisävarusteet

Kaikki Waterair-altaat voidaan mukauttaa kunkin asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaan, jotta uima-allas muistuttaa asiakasta ja vastaa hänen vaatimuksiaan. Tyylikkäät liukumattomat STONE-reunakivet, kohdevalot, peitteet: lisää haluamiasi elementtejä Barbara-altaaseesi. Altaan turvallisuuden lisäämiseksi voit lisätä altaaseen hälyttimen, aidan tai peitteen. 

Lisäominaisuudet

Waterair Barbara-allas sai Le Trophée d’Argent -palkinnon Trophées de la piscine -tapahtumassa vuonna 2013. Helposti peitettävä muoto, joka muistuttaa suorakulmaa mutta jossa on vapaamuotoisen mallin edut.

Pyydä ILMAINEN luettelomme

Kaikki kohdat tulee täyttää