Uima-allas, Emma, 7,24m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Uima-allas, Emma, escalier Pacio, liner Toscane Uima-allas, Emma, 7,24m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Uima-allas, Emma, 8,17m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Uima-allas, Emma, 8,17m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris

Uima-allas Emma

Uima-altaan ominaisuudet

Malli : Emma 1-415
Mitat : 7,24m x 4,15m x 2,96m
Portaat : Pacio
Allasmuovi : Toscane
Vapaamuotoinen

Uima-allas EmmaEmma

Vapaamuotoinen Emma-allas tarjoaa ihanteellisen koon kaikille niille, jotka kaipaavat allasta rentoutumiseen ja hauskanpitoon. Lisäksi allas on tarpeeksi pitkä uimiseen. Tyylikäs allas sulautuu täydellisesti kaikenlaisiin pihoihin omalaatuisen muotonsa ansiosta.

Mitat

Suurikokoista allasta on saatavana kahdessa eri koossa: pienemmän mallin mitat ovat 7,24 x 4,15 x 2,96 m, ja kokonaispinta-ala 22 m². Suuremman altaan mitat ovat 8,17 x 4,15 x 2,96 m, ja kokonaispinta-ala 25 m². Uima-allas sopii täydellisesti sekä mukavaan joutenoloon että urheilullisempiin aktiviteetteihin.

Vakiovarusteet

Emma-allas tarjoaa useita vakiovarusteita. Voit valita altaaseen mintunvihreän, asuurinsinisen, harmaan tai Toscane-allasmuovin. Kiinteät Pacio-portaat sulautuvat altaan vapaisiin muotoihin. Tarjolla on erilaisia altaanpohjia: tasainen, keskeltä syvenevä tai pienellä pohjasyvennyksellä varustettu allas, jotka vastaavat erilaisiin käyttötarkoituksiin (vesileikkialue, uimahyppyalue jne.). Piscines Waterair tarjoaa kolme erityyppistä suodatusjärjestelmää Emma-altaan puhtaanapitoon: patruuna-, hiekka- tai kompaktisuodatus.

Mukavuutta parantavat lisävarusteet

Valinnainen allasmuovin väri, kolme muuta suodatusjärjestelmää (Locaroc, Locatec ja Locatec Premium), reunakivet ja valkoiset tai värilliset LED-kohdevalot altaan koristamiseksi. Turvallisuuden takaamiseksi voit asentaa altaaseen aidat tai hälyttimiä.

Lisäominaisuudet

Uima-altaan ainutlaatuista tyyliä korostavat pyöristetyt muodot, jotka jatkuvat portaissa. Altaaseen on mahdollista luoda useita alueita vesileikkeihin, rentoutumiseen ja uimiseen. Emma-allas on täydellinen yhdistelmä omaperäisyyttä ja tyylikkyyttä.

Vapaamuotoinen Emma-allas on erinomainen valinta rentoutumiseen ja vedessä ilakoimiseen. Voit räätälöidä siitä unelmiesi altaan.

Pyydä ILMAINEN luettelomme

Kaikki kohdat tulee täyttää