Uima-allas, Luna, 6,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Uima-allas, Luna, 6,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Uima-allas, Luna, 7,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane

Uima-allas Luna

Uima-altaan ominaisuudet

Malli : Luna 2-296
Mitat : 6,54m x 2,96m
Portaat : Pacio
Allasmuovi : Gris
Vapaamuotoinen

Uima-allas LunaLuna

Hillityn tyylikäs ja nykyaikainen Luna-allas mukautuu kaikkiin ulkotiloihin. Vapaamuotoisessa altaassa on mukava alue Pacio-portaikolla, jossa on miellyttävä rentoutua. Allas sopii myös vesileikkeihin ja kuntouintiin!

Mitat

Tämän vapaamuotoisen uima-altaan mitat sopivat erinomaisesti perheille, jotka haluavat todellisen uintialueen rajatulla pinta-alalla. Allasta on saatavilla kahdessa eri koossa. Molemmat altaat ovat leveydeltään 2,96 metriä, ja pituuden voi valita 6,54 tai 7,47 metristä. Altaan kokonaispinta-ala on 18 tai 21 m². Siinä mahtuu pulikoimaan koko perhe.

Vakiovarusteet

Altaan voi räätälöidä mieleisekseen useiden mukavuutta lisäävien varusteiden ansiosta. Altaan värin voi valita mieltymysten mukaan: valitse allasmuovin väriksi mintunvihreä, asuurinsininen, harmaa, tai Toscane. Modernit Stone-reunakivet täydentävät unelmiesi altaan tyylin. Valitse vielä itsellesi sopiva altaan pohja: tasainen, keskeltä syvenevä, pienellä pohjasyvennyksellä tai iso allas, riippuen käyttötarkoituksesta. Kaikki on mahdollista Waterair-altaalla.

Mukavuutta parantavat lisävarusteet

Kiinteällä Pacio-portaikolla varustettu Luna-allas tarjoaa miellyttävää lisätilaa altaan ympärillä. Voit suojata altaasi aita- ja hälytinvalikoimallamme. Erilaiset peitteemme pitävät altaan veden mukavan lämpimänä, jotta voit nauttia altaasta ennen kesää ja sen jälkeen. Korosta altaan vapaita muotoja lisäämällä siihen kohdevaloja ja/tai luo altaan vierelle mukava kesäterassi aurinkotuoleineen.

Lisäominaisuudet

Luna-allas on helppo peittää katteella tai peitteellä muotonsa ansiosta. Pacio-portaat sulautuvat täydellisesti altaan muotoon.

Vapaamuotoisen Luna-altaan voi räätälöidä omiin tarpeisiin sopivaksi.

Pyydä ILMAINEN luettelomme

Kaikki kohdat tulee täyttää