Suodatus

Valitkaa altaaseenne sopivin suodatusjärjestelmän.
Veden ja ympäristön kunnioittaminen on Piscines Waterairin ensisijainen tavoite. Tiesittekö, että hyvin huollettu uima-allas ei tyhjene koskaan? Siksi on tärkeää valita hyvä suodatusjärjestelmä ja laadukkaat hoitoaineet: ne takaavat puhtaan ja kirkkaan veden sekä alhaisen vedenkulutuksen.
Monitoiminen ja avoin tekninen tila

Piscines WATERAIRin oma Locatec®-konsepti on monitoiminen, esteettinen ja käytännöllinen teollisuustekniikkayksikkö, joka takaa optimaalisen käyttömukavuuden.

Locatec® Premium

Locatec® PremiumLocatec® PremiumLocatec® Premium

Monitoiminen ja avoin tekninen tila

Locatec® Premiumissa yhdistyvät kaikki Locatec®in edut entistä mukavampiin varusteisiin. Ristikolla varustettu suihkukaappi lisää sen kauneutta ja antaa aidon puun tunnun.
Locatec® Premiumissa on vesiputouskädensija sekä suolaelektrolyysivalmius.

Piscines WATERAIRin kehittämä ja TÜV-sertifioitu (Nro R60022656) Filwat Compact System® on tarkoitettu altaille, joiden sisäpinta-ala on pienempi kuin 35 m2 (paitsi iso allas).

Piscines WATERAIR tarjoaa teille perinteisen suodatinpanoksen, joka asennetaan uima-altaan lähellä tai talonne kellarissa sijaitsevaan tekniikkayksikköön.

Hiekkasuodatusjärjestelmä asennetaan suodatinpanoksen tapaan uima-altaan lähellä tai talonne kellarissa sijaitsevaan tekniseen tilaan.
Esiasennettu suodatus

Pienten ja keskikokoisten uima-altaiden tehtaalla esiasennettu älytekniikkayksikkö on käytännöllinen ja helppo asentaa.

Pyydä ILMAINEN luettelomme

Kaikki kohdat tulee täyttää