Vastaanotetut ideat

1. Uima-allas edellyttää tilaa.


 Piscines Waterair tarjoaa monia malleja, jotka ovat kooltaan alle 30 m². Voitte helposti asentaa uima-altaan pieneen pihaan tai kaupunkiasuntoon. Kaupunkisuunnittelumääräyksiä on noudatettava. Waterair-edustajanne on valmis auttamaan.
2. Uima-allas kuluttaa paljon vettä.


 Huollettua uima-allasta ei tarvitse tyhjentää jopa vuosi. Sadevesi nostaa vedenpintaa luonnollisesti ja ilmaisesti. Uima-altaan vedenkulutus on marginaalista. FPP:n tutkimuksen mukaan 1 350 000 ranskalaisen yksityisissä uima-altaan vuosittainen vedenkulutus on noin 0,05 prosenttia koko maan vedenkulutuksesta (70 % kuluu maataloudessa).


3. Uima-allas on vaarallinen lapsille.


 3.1.2003 annettu laki velvoittaa teidät varustamaan uima-altaanne normien mukaisella turvallisuusjärjestelmällä alle viisivuotiaiden lasten hukkumistapausten ehkäisemiseksi. Vanhempien tarkkaavaisuus on kuitenkin tehokkain turvatoimi.
Vuonna 2010 Ranskassa, missä yksityisiä uima-altaita on 1 538 000, hukkui seitsemän lasta. Luku on hyvin alhainen: vuonna 2000 hukkumistapauksia oli 32. Alle viisivuotiaiden lasten hukkumisaste yksityisissä uima-altaissa on siis laskenut neljäsosaan kymmenessä vuodessa.
Uima-allas on ihanteellinen paikka oppimaan uimaan, koska siellä olosuhteet ovat suotuisat vasta-alkajille: ei aaltoja, ei virtoja, kirkas vesi, lämmitetty vesi jne.

4. Uima-altaan rakentamisen tarvitaan lupa.


 Uima-altaan rakentamista koskevat erilaiset kaupunkisuunnittelumääräykset. Yleensä lupaa ei tarvita, ja pelkkä ilmoitus töiden aloittamisesta kaupungille/kunnalle riittää. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä Waterair-edustajaanne, joka osaa vastata asiaa koskeviin kysymyksiin.5. Uima-altaan huolto on aikaavievää.


 Uima-altaanne huolto riippuu täysin käyttöympäristöstä (laatoitus, kasvillisuus) ja suodatusjärjestelmästä. Hyvin suunnitellun uima-altaan huolto vie vain puoli tuntia viikossa. Edustajanne auttaa valitsemaan tilanteeseenne parhaiten sopivan ratkaisun.6. Uima-altaan huoltaminen on kallista.


 Huoltokustannukset riippuvat uima-altaan pinta-alasta, syvyydestä sekä siitä, onko se lämmitetty vai ei. Ne ovat joka tapauksessa vain muutaman euron käyttöpäivää kohti. Edustajanne voi antaa teille tarkat omaa tilannettanne vastaavat arviot.7. Uima-allas ei ole ekologinen.


 Olemme antaneet hiilidioksidipäästöjen laskentaan erikoistuneelle SYMOE-tutkimuslaitokselle tehtäväksi laskea Waterair-altaan valmistuksesta syntyvät hiilidioksidipäästöt. Tulokset ovat erinomaisia. Uima-altaan valmistuksesta syntyvät päästöt ovat alhaisemmat kuin neljän hengen kahden viikon Egyptin-lomamatkan (lähtöpaikka Pariisi) aika syntyvät päästöt.
Uima-altaan käyttö vuodessa (sähkö, käsittelytuotteet jne.) vastaa noin 1,2 prosenttia ranskalaisen kotitalouden vuosittaisista hiilidioksipäästöistä tai yhden henkilön Economy-luokan edestakaista lentomatkaa Pariisista Nantesiin (lähde FPP).
Uima-allas ja ekologisuus eivät sulje toisiaan pois, päinvastoin. Uima-altaan ympäristövaikutus on entistä pienempi, jos huomioon otetaan myös vähentyneet matkat!

Pyytäkää
luettelonne
ILMAINEN
AsennustutkimusTilatkaa räätälöity asennustutkimus maksutta

Pyydä ILMAINEN luettelomme

Kaikki kohdat tulee täyttää